Linda "iLastya" Keller

LOL - Moments
 
Det här med vänner.
Jag skulle inte säga att jag är en social person. Jag är introvert. Men bara för att jag föredrar att vara själv så betyder de inte att jag vill vara själv.  I skrivande stund har jag inget socialt liv övertuvdetaget. Jag umgås med min familj och min pojkvän, men dom jag pratar mest med är mina katter. Detta är inget jag valt utan de har blivit så med året då man har unviktit sociala samanhang pga. min introverthet(?) och de är då man hamnar utanför. 
Men de är kanske så att de är mitt fel ändå?  Jag kanske förväntas att höra av mig till personer för att hitta på saker?  Men de är svårt att göra då man inte vet vilka ens vänner är. 

Jag har under min livstid haft ett antal personer som jag ansetts som mina bästa vänner. Som jag har känt så skulle jag dö för dessa personer. Jag skulle göra allt för dom. Men efter att ha vart bästa kompisar en tid så hittar de andra "roligare" kompisar som de börjar umgås med och sen rinner vänskapen ut i sanden. Jag har reflekterat över detta och de känns som att de är jag som gör något fel, men jag vet inte vad jag gjort fel då de är ingen som sagt att jag gjort fel, men hur ska man göra för att få behålla vänner? 

De är flertalet gånger som personer som jag ansett som både mina bästa vänner och vanliga vänner har gått bakom min rygg och pratat dåligt om mig.  Jag vet inte vad jag gjort för fel då dessa "vänner" inte kunnat erkänna för mig av vilken anledning detta hände. De säger att jag är sån bra kompis och att jag är så snäll, men deras handlingar visar de motsatta. Visste jag vad det var för fel så skulle jag kunna försöka ändra och göra något åt saken, för just nu vet jag inte alls vad jag gör för fel. 
 
 
#TBT
 
 
Tillbaka till 2011 eller närmare bestämt i början av 2011. 
Efter att min dåvarande pojkvän tog upp kontakten med en gammal bekant i WoW, så tog jag min blood elf rouge, bytte faction och server för att få vara med i en raidgrupp. Jag hade tidigare vart med och raidat men inte alls på samma sätt. Nu var de en ny expansion och vi skulle progressa.  Vi satt och pratade på skype och hade jätte roligt tillsammas, både när vi körde raids och tiden där imellan. Vi hade våra daliga dungeon runs och körde även lite PvP och BGs tillammans. Jag fick många nya vänner och levde livet, även fast jag visste vilka vissa var sen innan så var det där och då jag verkligen lärde känna dessa personer på djupet. 
 
 Vi flummar runt innan Raid i Throne of the Four Winds

Min Blood Elf Rouge som blev en Worgen när vi böt från Horde till Alliance.