Linda "iLastya" Keller

Vad händer om dagarna?
Förutom att jag försöker "må bra" om dagarna så sitter jag och försöker göra klart så mycket av de missade studierna jag kan. Detta samtidigt som jag desperat försöker få ett jobb mellan alla dessa läkarbesök. Ja, lite enformigt och tråkigt. Men jag unnar mig själv lite "egen tid" varje kväll, de vill säga sitter vid datorn och spelar något bra spel. 

Tidigare så spenderade jag mer tid framför datorn och mina olika spel. Och innan sommaren la jag ner otroligt mycket tid på WoW, men de har trappats ner rejält sen dess. Inte egentligen för att jag tappat suget eller för att jag på något sätt ogillar spelet. Tror de blev mer så att jag på senare tid inte haft lika mycjket tid att lägga ner i ett spel. Nu för tiden finner jag ofta mig själv i spel som inte är så krävande. Just för tillfället blir det mycket "bygga spel" eller hur man ska förklara de. Spel där de finns oändligt med tid att lägga på spelet då du kan bygga hur mycket du vill. Men samtidigt ingen press på att du måste bygga i en viss takt och inga andra spelare att ta hänsyn till, vilket gör att jag kan spara och avsluta när jag vill. 

Jag tycker de är skönt då jag har känt den senaste tiden att jag inte haft sån lust att sitta och spela lika länge som jag tyckte om förut. Jag vet inte om de beror på åldern eller om jag fått mer energi. Kanske lite både och?